سیمکا

سیمکا

فروشگاه اینترنتی Simka
سیمکا

سیمکا

فروشگاه اینترنتی Simka

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تألیف دکتر علیرضا علی احمدی، مهدی فتح اله و ایرج تاج الدین، در قالب ppt و در 420 اسلاید، قابل ویرایش، شامل فصل اول تاریخچه و سیرتحول برنامه ریزی، فصل دوم استراتژی و انواع آن، فصل سوم پارادایمها ومکاتب شکل گیری استراتژی و برنامه ریزی استراتژیک، فصل چهارم دیدگاهها و رویکردهای حاکم بر شکل گیری استر

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

دانلود رایگان پاورپوینت کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی
 ایرج تاج الدین و مهدی فتح اله 
پاورپوینت کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی
 ایرج تاج الدین و مهدی فتح اله
پاورپوینت خلاصه کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف علی احمدی
پاورپوینت کتاب نگرش جامع بر مدیریت استراتژیک
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 5236 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 420

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تألیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران، در قالب ppt و در 420 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

فصل اول: تاریخچه و سیر تحول برنامه ریزی 

سیر تکامل برنامه ریزی

دوره محصول گرایی

دوره بازار گرایی

دوره  فرا صنعتی

گرایشهای برنامه ریزی

تشریح گرایشهای برنامه ریزی

سیرتکامل دیدگاههای برنامه ریزی

برنامه ریزی عملیاتی

برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان مدت و بلندمدت

تفاوتهای  برنامه ریزی استراتژیک با برنامه ریزی بلندمدت

برنامه ریزی غلتان

برنامه ریزی SBUها

برنامه‌ریزی استراتژیک سطح کسب و کار

مدیریت استراتژیک(برنامه ریزی ، اجرا ، کنترل )

بصیرت و تفکر استراتژیک

عناصر تفکر استراتژیک

مدیریت تغییر

مدیریت دانش

سازمان استراتژیست/ سازمان یادگیرنده

قواعد حاکم بر سازمانهای یادگیرنده

برنامه ریزی مبتنی بر ارزشها

شکل گیری استراتژی در سازمانهای مجازی

بومی سازی دستاوردهای مدیریت استراتژیک

 

فصل دوم: استراتژی و انواع آن  

تعاریف استراتژی

چگونگی شکل گیری استراتژی

استراتژی مدبرانه

استراتژیهای اضطراری

مروری بر انواع استراتژیها

مروری بر انواع استراتژیها

استراتژی های کلان

استراتژی‌های ملی

استراتژی‌های عمومی

استراتژی‌های اصلی

استراتژی‌های فرعی

استراتژی‌های وظیفه‌ای

استراتژی های خاص

استراتژیهای چهارگانه شرکتهای ژاپنی

سایر استراتژیها

 

فصل سوم: پارادایمها و مکاتب شکل گیری استراتژی و برنامه ریزی استراتژیک  

مفهوم پارادایم

پارادایم های شکل گیری استراتژی و مدیریت استراتژیک

مکاتب مدیریت استراتژیک

معرفی انواع مکاتب مدیریت استراتژیک مبتنی برپارادایم تجویزی (پیش تدبیری)

معرفی انواع مکاتب مدیریت استراتژیک مبتنی بر پارادایم توصیفی (تجربی -انطباقی )

معرفی مکتب پارادایم تلفیقی

مکتب مجازیگری (سازمانهای مجازی )

 

فصل چهارم: دیدگاهها و رویکردهای حاکم بر شکل گیری استراتژی و تدوین برنامه

رویکرد فرآیند پایه‌ برنامه ریزی استراتژیک

رویکرد مبتنی بر منابع

رویکرد برنامه ریزی بر مبنای ارزش افزوده

رویکرد برنامه ریزی بر مبنای ارزشهای مدیریتی

رویکرد برنامه ریزی مبتنی برهدف

رویکرد مبتنی بر سناریوپردازی

رویکرد خودسازماندهی

رویکرد افزون گرایی منطقی

رویکرد مبتنی بر قواعد ساده

رویکرد نوآوری و قاعده شکنی

رویکرد مذاکرات استراتژیک

رویکرد استفاده از منابع دیگران

 

فصل پنجم: مروری برفرایندهای برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک

معرفی اجزاء فرآیندهای مدیریت استراتژیک 

مدلهای فرآیندی برنامه‌ریزی  ومدیریت استراتژیک (پارادایم تجویزی)

 مدلهای فرآیندی برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک (پارادایم توصیفی )

 

فصل ششم: فرایندهای عمومی برنامه ریزی استراتژیک (پارادیم  پیش تدبیری)

فرایند عمومی جمع آوری اطلاعات تا تجزیه وتحلیل وتدوین برنامه استراتژیک در نگرش پیش تدبیری

 تدوین ارکان جهت ساز(ماموریت, آرمان, چشم انداز محتمل ارزش)

 مدل تجزیه وتحلیل سؤالات بحرانی

 مدل برنامه‌ریزی دیاگرام اهم

روش تحلیل شکاف

 ماتریس ارزیابی عوامل خارجی (EFE)

ماتریس ارزیابی عوامل داخلی (IFE)

 ماتریس بررسی مقایسه‌ای رقابت (CPM)

ماتریس داخلی و خارجی (IEM)

 مدل تحلیل SWOT و پیشنهاد راهبردهای خرد و کلان

 ماتریس برنامه ریزی استراتژیک کمی (QSPM)

 مدل فریمن یا ذینفعان

 

فصل هفتم: تکنیکهای فرموله کردن استراتژی و تشخیص ماهیت استراتژی اصلی

مدلهای  تعیین ماهیت استراتژی اصلی با تاکید بر مدلهای پورت فولیو

مدل چرخه عمر سازمانها  و کاربرد آن در برنامه ریزی استراتژیک

کلیات فرآیند مدلسازی و تشکیل ماتریس پورت فولیو

(ترکیب سبد سرمایه‌گذاری)

 ماتریس گروه مشاوره بوستون یا ماتریس رشد/ سهم بازار (BCG)

مدل جنرال الکتریک (GE)

 مدل تجزیه و تحلیل هوفر (ماتریس ارزیابی بازار / کالا)

 ماتریس قدمت- قدرت یا روش ADL

  مدل ماتریس تعیین جهت سیاست‌گذاریها (DPM (

مدل ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (SPACE)

 

فصل هشتم: مدلهای ترکیبی برنامه ریزی استراتژیک

مدل ترکیبی فیلیپس

 مدل کارت امتیازی موزون(BSC)

  روش برنامه‌ریزی بهبودعلمکرد ((PIP

 

فصل نهم: طراحی استراتژیها در سطح کلان

مدل مزیت رقابتی ملتها

 مدل نه عاملی چو برای رقابت پذیری بین‌المللی

مدل رقابت صنعتی پورتر

 

فصل دهم: تکنیکهای تدوین استراتژیهای وظیفه ای

مدل پنج C و پنج P

مدل تجزیه و تحلیل پایمز (PIMS)) (Profit Impact of Marketing Strategie

و ارزیابی استراتژیهای وظیفه بازاریابی

مدل ارزش- مشتری( مدل بالاترین سطح ارزش ذهنی (HPV)) High Perceived Value (

با پرداخت کمترین سطح هزینه‌ها (LDC) (Low Delivered Cost))

 مدل ماتریس محصول / بازار

 ماتریس رشد آنسوف

 مدل ماتریس استراتژیهای مالی

 

فصل یازدهم: خطوط راهنمایی شکل گیری استراتژی (پارادایم توصیفی )

شکل گیری استراتژی در پارادایم توصیفی

 رویه تدوین استراتژی اثربخش با پارادایم توصیفی

 اصول شکل‌گیری استراتژیهای انقلابی

 

فصل دوازدهم: پاره ای از روشهای ایده پردازی و نوآوری برای خلق استراتژی

سکون زدایی  (Breaking See)

تفکر جانبی   (Lateral Thinking)

نقشه‌برداری از ذهن) (Mind Mapping

تصویرسازی     ) Imagine ring (

تجدید ارتباط واژه‌ها ) Morphological and Forced Connection (      

تصویر پرمعنی     ) (Rich Picture

ساختن گلوله برفی  )  (Snow Balling

طوفان فکری      ) (Brain Storming

گروه‌های حل مسئله   Problem Solving Circle (Or Quality Control Circle)

نظام پیشنهادات    ) (Suggestions System

نقشه‌برداری جریان ارزش    ) (Value Mapping

 

توضیحات:

کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تألیف دکتر علیرضا علی احمدی، مهدی فتح اله و ایرج تاج الدین، از جمله منابع مهم درسهای مدیریت استراتژیک و مدیریت استراتژیک پیشرفته  می باشد. این فایل شامل پاورپوینت کل این کتاب می باشد که مشتمل بر 12 فصل و  در حجم 420 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است..

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

دانلود پاورپوینت کتاب نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک تالیف دکتر علیرضا علی احمدی و همکاران

دانلود آزمون رشد حرکتی الریخ -2 (TGMD)

آزمون رشد حرکتی الریخ -2 (TGMD)

آزمون رشد حرکتی مهارتهای درشت الریخ2 شامل دو دسته مهارت های حرکتی درشت و ظریف به همراه راهنمای اجرای آزمون، و شیوه نمره گذاری، مقالات هنجار یابی روایی و پایایی آزمون در ایران

دانلود آزمون رشد حرکتی الریخ -2 (TGMD)

آزمون رشد حرکتی
الریخ 2
TGMD2
رشد حرکتی درشت
مهارتهای دستکاری و جابجایی
دسته بندی تربیت بدنی
فرمت فایل rar
حجم فایل 716 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 2

آزمون الریخ-2 در دو دسته مهرات های دستکاری و جابجایی در موارد زیر کاربرد دارد:

شناسایی کودکانی که در رشد مهارت های حرکتی درشت عقب تر از دوره سنی خود هستند. 

طرح ریزی یک برنامه آموزشی

اندازه گیری پیشرفت فردی در مهارت های حرکتی درشت 

ارزیابی موفقیت یک برنامه حرکتی درشت 

یک وسیله ارزیابی رشد مهارت های حرکتی درشت در تحقیقات

دانلود آزمون رشد حرکتی الریخ -2 (TGMD)

دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی هنر

نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی هنر

نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی هنر

دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی هنر

نمونه سوالات آزمون استخدامی  اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی هنر
نمونه سوالات آزمون استخدامی  اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی آموزگار دوره ابتدایی
نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش رسته شغلی  IT شبکه
نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش رسته شغلی  کامپیوتر رایانه
نمونه سوالات تخصصی آزمون استخدامی با پاسخ
نمونه سوالات اختصاصی آزمون
دسته بندی آزمون استخدامی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 196 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

نمونه سوالات آزمون استخدامی  اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی هنر

 این مجموعه و پکیج شامل مهم ترین پر کاربردترین و پرتکرارترین نمونه سوالات آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی و آموزش و پرورش مربوط به این رسته شغلی میباشند و نقش بسیار مهمی در نتیجه نهایی دارند لذا مستقیما و اکیدا پیشنهاد تهیه و مطالعه این پکیج را به شما داوطلبان عزیز که حتما قصد قبولی آزمون را دارید می نمایم و اکیدا تاکید دارم که این مجموعه فوق العاده شگفت انگیز را از کف ندهید همین حالا اقدام نمایید آره الان لحظه بعدی باورکن که از رقیبت کلی عقب افتادی...

دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی هنر

دانلود پاورپوینت فصل پانزدهم تئوری حسابداری جلد دوم دکتر ساسان مهرانی، دکتر غلامرضا کرمی،سید مصطفی سید حسینی و مهتاب جهرمی

پاورپوینت فصل پانزدهم تئوری حسابداری جلد دوم دکتر ساسان مهرانی، دکتر غلامرضا کرمی،سید مصطفی سید حسینی و مهتاب جهرمی

دانلود پاورپوینت فصل پانزدهم تئوری حسابداری جلد دوم دکتر ساسان مهرانی، دکتر غلامرضا کرمی، سید مصطفی سید حسینی و مهتاب جهرمی با عنوان تحقیقات رفتاری در حسابداری

دانلود پاورپوینت فصل پانزدهم تئوری حسابداری جلد دوم دکتر ساسان مهرانی، دکتر غلامرضا کرمی،سید مصطفی سید حسینی و مهتاب جهرمی

پاورپوینت فصل پانزدهم تئوری حسابداری مهرانی تحقیقات رفتاری در حسابداری
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 3582 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22

دانلود پاورپوینت فصل پانزدهم تئوری حسابداری جلد دوم دکتر ساسان مهرانی، دکتر غلامرضا کرمی، سید مصطفی سید حسینی و مهتاب جهرمی با عنوان تحقیقات رفتاری در حسابداری

دانلود پاورپوینت فصل پانزدهم تئوری حسابداری جلد دوم دکتر ساسان مهرانی، دکتر غلامرضا کرمی،سید مصطفی سید حسینی و مهتاب جهرمی

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی


کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
تحقیق درباره کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
مقاله درمورد کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
فناوری نانو
نانو
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل docx
حجم فایل 3709 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53

تعداد صفحه:  53

نوع فایل:  Word 

فرمت فایل:  docx 

***  قابل ویـرایش

 

 


فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                          صفحه

چکیده                                                                                                                                                             1

فصل اول

معرفی فناوری نانو

1- 1- مقدمه                                                                                                                                                  3

1-2- تعریف فناوری نانو                                                                                                                              4

1-3- تاریخچه فناوری نانو                                                                                                                           6

1-4- فناوری نانو در دوران باستان                                                                                                              6

1-5- فناوری نانو در زمان مدرن                                                                                                                 8

1-6- روش ساخت تجهیزات در فناوری نانو                                                                                          13

1-7- مواد نانو                                                                                                                                             15

1-8- کاربردهای فناوری نانو                                                                                                                    17

فصل دوم

کاربردی فناوری نانو  در کشاورزی و صنایع غذایی

2-1- مقدمه                                                                                                                                                 23

2-2- کاربرد نانو در کشاورزی                                                                                                                25

2-2-1- استخراج DNA از گیاهان با کیت نانومغناطیسی                                                                    25

2-2-2-  افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانوکودهای شیمیایی                                                            25

2-2-3-  صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپرجاذب                        27

2-2-4- افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی                   29

2-3- کاربرد نانو در ماشین آلات و تجهیرات صنایع غذایی                                                                 31

2-4- کاربرد نانو در فرآوری مواد غذایی                                                                                               33

2-5- نقش فناوری نانو در پردازش غذا                                                                                                   33

2-6- نقش فناوری نانو در تثبیت و پوشش دهی آنزیم ها                                                                     33

2-7- نقش فناوری نانو در امولسیون های مواد غذایی                                                                           34

2-8-  نقش فناوری نانو در سنتز غذا                                                                                                        36

2-9- نقش فناوری نانو در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی                                                            36

2-10- نقش فناوری نانو در فیلتراسیون                                                                                                    37

2-11- رویکردهای دستکاری مواد در مقیاس نانو                                                                                 37

2-11-1- تولید نانو مواد                                                                                                                           37

2-11-2- آسیاب کردن                                                                                                                            38

2-11-3- هموژنیزه کردن                                                                                                                         39

2-12- فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی                                                                                         39

2-13- نانوکامپوزیت های پلیمری غیر قابل نفوذ                                                                                    39

2-14- نانوذرات و نانوکامپوزیت های نقره، مس، تیتانیوم و خواص ضد میکروبی آنها در بسته بندی مواد غذایی                                                                                                                   40

2-15- نائو سنسورها و بسته بندی های هوشمند                                                                                      42        

2-16- بسته بندی های بهبود یافته با فناوری پلاسمای سرد                                                                    42

2-17- کاربرد نانو در نگهداری و انبارداری مواد غذایی                                                                      43

2-17-1- اعلام انقضای مواد غذایی با نانو برچسب هوشمند                                                                43

2-17-2- آئروژل ها، بهترین عایق حرارتی                                                                                             44

نتیجه گیری                                                                                                                                                   46

منابع                                                                                                                                                              47

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                                          صفحه

شکل 1-1: مقایسه ابعاد نانو، میکرو و ماکرو                                                                                              5

شکل 1-2: جام شیشه‌ای در موزه انگلستان.                                                                                                6

شکل 1-3:  ظرف سرامیکی رنگارنگ درخشنده                                                                                      7

شکل 1-4:  شمشیر سابر دمشقی.                                                                                                                 7

شکل 1-5:  ساخت علامت تجاری شرکت IBM با استفاده از ۳۵ عدد اتم زنون                              10

شکل 1-6:  برش عرضی نانولوله کربنی چند لایه                                                                                    10

شکل 1-7:  خودرو در ابعاد نانو که با افزایش دما بر سطح طلا حرکت می‌کند.                                12

شکل 1-8:  دو روش کلی برای ساخت مواد نانو                                                                                    15

شکل 1-9:  مواد نانو صفر، یک، دو و سه بعدی                                                                                     17

شکل 1-10: طراحی آزمایشگاه کاملی برای تشخیص ژن با استفاده از فناوری نانو                            19

شکل 1-11: حسگر نانو برای شناسایی گازهای شیمیایی بر اساس تغییر در مقاومت مدار                 20

 

 

 

 

چکیده

 فناوری نانو به عنوان یک فناوری نوین در توسعه بسیاری از عرصه های علمی و صنعتی، توانسته است به خوبی جایگاه خود را در علوم کشاورزی و صنایع وابسته آن به اثبات برساند و امروزه بیشتر کاربردهای نانو در این عرصه تجاری سازی شده است. مقاله حاضر، یک مقاله مروری است و با توجه به اطلاعات گردآوری شده، کاربرد نانو در صنعت غذا، در ۵ بخش کشاورزی، ماشین آلات و تجهیزات، فراوری، بسته بندی و انبارداری تنظیم گردیده است. مورد مطالعه این تحقیق شرکت صنایع غذایی سحر همدان می باشد و مطالب متناسب با فرایندهای موجود در این شرکت جمع آوری شده است. استخراج DNA از گیاهان، افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانو کودهای شیمیایی، صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپر جاذب و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی از کاربردهای نانو در کشاورزی است، همچنین فناوری تائو میتواند در پردازش غذاء در تثبیت و پوشش دهی آنزیم هاء در امولسیون های مواد غذایی، نقش فناوری نانو در سنتز غذاء در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی، در فیلتراسیون و رویکردهای دستکاری مواد نفش داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

معرفی فناوری نانو 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- 1- مقدمه

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله مقالاتی درباره فناوری نانو، تلاش می‌کنیم شما را با مفاهیم کلی و ابتدایی این علم آشنا کنیم و کاربردهای نوین این فناوری در شاخه‌های گوناگون علم را بررسی کنیم تا شما بتوانید از آن در زندگی و کار خود استفاده کنید.

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی